Yhteistyö Suomen Paralympiakomitean kanssa on kunnia-asia

CHS:lle on tärkeää olla mukana tukemassa yhdenvertaista liikuntakulttuuria Suomessa. Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppanina pääsemme täydentämään yritysvastuun toteuttamista monin tavoin, kuten esimerkiksi kaikille avoimen lasten liikunnan edistämisen ja liikunnan apuvälineiden saatavuuden edistämisen osalta.
Facebook
LinkedIn
X

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista vammaisurheilua ja -liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Monivuotisen kumppanuutemme aikana olemmekin päässeet konkreettisesti näkemään ja kokemaan, että yhteistyöstämme on ollut todellista hyötyä, iloa ja apua monelle eri taholle, niin vammaisurheilun, lasten – ja nuorten tasa-arvoisen harrastusmahdollisuuksien kuin huippu-urheilun puolella.

Tämän kaiken lisäksi CHS:lle on ilo toimia Suomen Paralympiakomitean logistiikkakumppanina, huolehtien urheilijoiden tarvittavat välineet ja tavarat ympäri maailman järjestettäviin Paralympialaisiin.

CHS on vahva osa paraperhettä ja pääsimmekin syksyn yhteisessä kumppanitapaamisessa kohtaamaan pitkästä aikaa kasvokkain toisiamme.

CHS Groupin Markkinointipäällikkö, Marianne Harjula:

”Yritys osana paraperhettä – tapahtumissa on aina todella lämminhenkinen tunnelma. On hienoa huomata, miten yhteiset arvot ja auttamisen halu yhdistävät myös kumppaniyrityksiä ja saavat aikaan mielenkiintoisia keskusteluja”.

Syksyn kumppanitapahtumaa ympäröi yhteisöllisyys ja kohtaamisen ilo. Tilaisuudessa vieraili inspiroivilla puheenvuoroillaan paralympiamitalistit Amanda Kotaja ja Jere Forsberg sekä Tulevaisuuden tähdet Nette Kiviranta ja Iida Lounela. 

Juha Harjula Toimitusjohtaja CHS Air & Sea Oy

Juha Harjula

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.