Verkostotapaaminen Ateenassa

CHS Group osallistui 18-21.5.2022 Kreikan Ateenassa järjestettyyn kansainväliseen kumppaniverkostotapaamiseen, jonka painopiste keskittyi maantierahdin osaajiin ja yhteistyön kehittämiseen globaalilla tasolla.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Tapahtumaan saapui yli 60 agenttia ympäri maailman mm. Pohjois-Amerikasta, Kaukoidästä ja Euroopasta. CHS Groupia konferenssissa edusti CHS Groupiin kuuluvan Scanlink Oy:n ja CHS maantierahdin Operatiivinen Johtaja Patrik Heikkonen ja CHS Air & Sea Oy:n Myyntijohtaja Jarmo Seppälä.

Jarmo Seppälä: ”Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja CHS sekä Scanlink saivat kiitosta erityisesti meidän persoonallisesta otteesta, jossa pyrimme räätälöimään palvelumme aina asiakkaidemme tarpeisiin.”

Patrik Heikkonen: ”Meille on tärkeää tavata kasvokkain kumppanimme maailmalla ja täten myös varmistaa, että asiakkaillemme tarjoamamme palveluiden laatu pitää myös maailmalla. Tämä ajatus vahvistui entisestään ja voimme hyvillä mielin lähteä kehittämään maantierahdin toimintoja luotettavien kumppaneidemme kanssa.”

Tutustu Scanlink Oy:n sivuihin: www.scanlink.fi

Patrik CHS transparent

Patrik Heikkonen Operations Director, Road Services

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

CHS Punainen Logo

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.