Talviolympialaisten 2022 rahdit matkalla Pekingiin

Pekingin talviolympialaiset alkavat helmikuussa 2022 ja hiihtäjien kisakontti lähti matkaan Vuosaaren satamasta 19.10.2021 feeder -aluksen kyydissä, ensimmäisenä etappinaan Antwerpen. Belgiasta kisakontin matka jatkuu 30.10 valtamerilaivassa kohti Busania, Koreaa ja sieltä jälleen laivauksen kautta kohti lopullista määränpäätä Tianjin Xingangia.
Facebook
LinkedIn
X
Hiihtäjien huoltokontissa on matkalla mm. suksia, suksien voitelupöytiä, suksitelineitä, työkaluja ja muuta hiihtäjien suksi-ja vaatehuoltoon tarvittavia tärkeitä välineitä.
Hiihtokontin arvioitu saapumispäivä Kiinaan on joulukuun toisella viikolla. (Tianjin Xingang on Pekingiä lähinnä oleva konttisatama kiinassa). Talviolympialaisten kisakylään kontti toimitetaan CHS:n toimesta viimeistään 15.01.2022 mennessä, jotta kaikki on valmiina hyvissä ajoin ennen arvokilpailujen alkua.
Tokion 2021 kesäolympialaisten ja kesäparalympialaisten yhteiskontti kiertää vastuullisesti myös tulevat Pekingin talviolympialaiset ja talviparalympialaiset.​
Tämä kisakylän kontti onkin jo matkalla kohti Pekingiä. Kontti pitää sisällään mm. urheilijoiden palautumiseen tarkoitetun kylmäaltaan sekä juoksumattoja ja muita urheilijoiden kisasuorituksiin ja palautumiseen tärkeitä välineitä sekä kisakylän viihtyvyyttä lisääviä tavaroita. 
Olympiakisat ovat suksihuollon näkökulmasta iso haaste, koska kisat järjestetään lähes poikkeuksetta paikoissa, joiden olosuhteet ovat arvoitukselliset. Huoltoryhmien tiivistä yhteistyötä arvokisavalmistautumisen hankkeen kautta koordinoiva Teemu Lemmettylä näkee asetelmassa ennen kaikkea mahdollisuuden saada kilpailuetua. ​

Lue linkistä Suomen Olympiakomitean ajankohtainen ja
kattava artikkeli hiihtäjien suksihuollosta ja tiimistä sen takana sekä siitä  miten tuleviin Pekingin arvokisoihin valmistaudutaan.

Kuva: Suomen Olympiakomitea

Eberhard Jolly Special Service Manager

Eberhard Jolly

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.