Suomen Olympiajoukkueella onnistuneet kisat PyeongChangissa – Matka jatkuu

Facebook
LinkedIn
X
Olympiajoukkue hiihtää Pyeong Changissa

Suomen joukkue sai juuri päättyneissä PyeongChangin talviolympialaisissa kuusi mitalia ja 14 pistesijaa. Mitaleille ylsi kolme yksilöurheilijaa sekä naisten jääkiekkojoukkue. Lisäksi pistesijoille sijoittui neljä yksilöurheilijaa ja kuusi joukkuetta.

Suomen joukkueen johtajan Mika Kojonkosken mukaan Suomen mitalimäärä PyeongChangista oli edellisiä talviolympiakisoja parempi ja myös pistesijoja oli enemmän.

CHS onnittelee Suomen koko Olympiajoukkuetta. Erityisonnittelut mitalisteille Kristalle, Iivolle, Ennille ja naisten jääkiekkojoukkueelle!

Matka jatkuu

Vaikka Korean talviolympiakisat päättyivätkin juuri, talviurheilukausi jatkuu edelleen kuumana. Urheilijat ja iso osa urheiluvälineitä matkaavat PyeongChangista lähes välittömästi seuraavaan kilpailukohteeseen. Paluurahti oli pakattuna tiistaina 27.2.2018, jolloin kiireettömät tavarat suuntasivat meritse takaisin kohti Suomea. Osa urheilijoiden tavaroista jää Koreaan talviparalympialaisia varten, jotka pidetään 9-18.3.2018.

CHS:n tapahtumalogistiikan johtaja Heikki Mattola kommentoi tyytyväisenä, että oli hienoa, että logistiikan osalta kaikki on sujunut hyvin. Hän kiittelee CHS Expo Freightin Korean yhteistyökumppania Kemi-Leetä, jonka kanssa yhteistyö toimi sujuvasti ja jonka henkilökohtainen palvelu sai kiitosta myös Suomen Olympiakomitealta.

Korean jälkeen suomalaisten talviurheilijoiden kausi jatkuu Salpausselän kisoissa 2-4.3.2018 Lahdessa, missä mukana ovat monet menestyksekkäät olympiaurheilijat. Siellä ohjelmassa ovat maastohiihto, yhdistetty ja mäkihyppy – yhteensä kahdeksan eri kilpailua.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.