Projektilogistiikka

Tarvitsetko apua isokokoisille kuljetuksille? Pitkällä kokemuksella, autamme asiakkaitamme ympäri maailman. Toimitimme hiljattain asiantuntevasti ja ajallaan 65000 kg:n generaattorisarjan Vaasasta Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan.
Facebook
LinkedIn
X

Normaalien lento,- meri- ja maantiekuljetusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme valmiit ratkaisut kaikenlaisille projekti- ja erikoiskuljetuksille. Laaja ja ammattitaitoinen verkostomme takaa sujuvat kuljetukset kaikkialla maailmassa.

Hoidamme kaiken alusta loppuun ja asiakkaamme saavat aina oman kontaktihenkilön, jonka kanssa yhteistyö ja yhteydenpito sujuu vaivattomasti.

Kuljetusten päästömittaukset tarjoamme asiakkaillemme aina veloituksetta.

CHS Key Account Manager, Michael Airenne; ”Olipa kyseessä projektikuljetus lähelle tai toiselle puolelle maapalloa, CHS:lle on tärkeää huolehtia kuljetukset perille luotettavasti ja ystävällisesti. Autamme yrityksiä projektin kaikissa vaiheissa. Tehdään seuraavasta rahdista vaivatonta yhdessä.”

Tarjoamme asiakkaillemme akkreditoidun ja arvostetun ratkaisun päästöjen mittaukseen, analytiikkaan ja kompensointiin. Mikäli lähetys on kulkenut kauttamme koko matkan voi asiakas myös halutessaan kompensoida osan tai koko lähetyksensä hiilijalanjäljen.

Kumppanimme ECO – ohjelmassa on Pledge, joka on Lontoosta käsin toimiva alan arvostettu kansainvälinen toimija. Pledge tekee yhteistyötä mm. Word Cargo Alliancen kanssa (WCA). WCA:ssa on yli 12 000 logistiikka-alan jäsenyritystä 196 maasta.

CHS ECO – ohjelman avulla voit korvata CO2-päästöt rahoittamalla erilaisia CO2 säästötoimia tukevia kohteita Suomessa tai maailmalla ja pääset näin mukaan tukemaan tärkeitä kestävyyshankkeita maailmanlaajuisesti.

Lue lisää vastuullisuudesta tästä linkistä: https://chs.fi/vastuullisuus/

Michael Airenne

Lue myös blogimme:

Tutustu muihin uutisiin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.