Projektikuljetukset maailmalla

Projektilogistiikassa suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden erityistarpeisiin räätälöityjä kuljetuskokonaisuuksia. Yleensä kyseessä on hankalasti kuljetettava ja suurikokoinen tuote mikä vaatii erikoiskuljetusjärjestelyt. CHS on kokenut projektikuljetusten ammattilainen ja olemme vuosien saatossa toteuttaneet onnistuneesti mitä erilaisimpia ja haastavia projektikuljetuksia ympäri maailman.
Facebook
LinkedIn
X

Projektikuljetusten onnistumiseen vaaditaan luotettavaa yhteistyökumppaniverkostoa, henkilökunnan laaja-alaista huolinta-alan osaamista sekä eri maiden tullilainsäädäntöjen ja lakien tuntemusta. Tämän lisäksi on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita ja kommunikoida projektin eri vaiheista tiiviisti asiakkaan kanssa sekä varmistaa, että ajantasainen tieto tavoittaa kaikki osapuolet koko prosessin ajan.

Kuulumme Project Cargo Network -verkostoon (PCN) ja olemmekin järjestelleet useita toimeksiantoja erilaisille projektikuljetuksille verkoston jäsenten kanssa.

Viimeisimmässä projektikuljetuksessamme huolehdimme yhdessä PCN-  kumppanimme kanssa ylisuuresta kuljetuksesta ja se liikkuu parhaillaan Suomesta Abu Dhabiin.

Tässä kuljetuksessa isokokoiset siilot lastattiin ensin kahdelle low bed – trailerille Ähtärissä, josta ne kuljetettiin kolmen saattoauton kera Rauman satamaan. Konttisatamassa kuljetuksen purku ja satamasiirrot hoidettiin laivan viereen ja nosturien alle. Siilot nostettiin laivaan kahdella 100 tonnisella nosturilla, ns. tandem lift – menetelmällä.

Projektikuljetuksen välilastaus on Antwerpenissa, josta ne jatkavat matkaa määränpäähän Abu Dhabiin.

Projektista vastaa CHS:n Key Account Manager Michael Airenne ja huolitsijana toimii Marketta Währn.

CHS Key Account Manager Michael Airenne valvomassa kuljetuksen laivausta Raumalla.
CHS Key Account Manager Michael Airenne valvomassa projektikuljetuksen laivausta Raumalla.

Michael Airenne: ”Kyseessä on erittäin herkkä ja isokokoinen kuljetus, tämän vuoksi on ollut erittäin tärkeää pitää yllä kommunikointia kaikkien osapuolien kanssa, kuten varustamot, satamaoperaattorit ja Abu Dhabin asiakas. Kaikki on sujunut hienosti, kiitos kumppaneille loistavasta yhteistyöstä.”

Marketta Währn: ”Hyvällä yhteistyöllä saatiin tämä sujumaan. Oli hauska hoitaa vähän erilaista laivausta ja asiakkaan kanssa kommunikointi sujui hienosti. Projektikuljetukset tuovat työpäiviin mukavaa energiaa.”

CHS järjestää projektikuljetuksia myös lento- ja junarahtina. Suunnittelemme kuljetuksen aina alusta loppuun, tehden näin kaikesta tilaajalle mahdollisimman mutkatonta.

Projektikuljetuspalvelumme tarjoavat luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka täyttävät korkeat turvallisuus-, palvelu- ja laatustandardit.

Tarvitsetko apua, autamme mielellämme: Lento-, meri-, maa- ja raidekuljetukset, erikois- ja projektikuljetukset.

myynti(at)chs.fi

tel:+358 207669 420

Michael Airenne

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.