Logistiikkapalvelut

Palvelemme sinua kaikkialla maailmassa huolella valitsemiemme kumppanien kanssa.

Tarjoamme yksilöllisiä kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluita sekä toimitusketjun hallintaratkaisuja kaikkialla maailmassa. Saat aina sinulle sopivimman ratkaisun ja nopeaa asiakaspalvelua.

työyhteisö

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelumme kattavat kaikki kuljetusmuodot kaikkialla maailmassa: lentorahdin, merirahdin, maantiekuljetukset ja rautatiekuljetukset tullikäytäntöineen.

Erikoiskuljetuksiimme kuuluvat liiketoimintaasi tukevat projekti- ja erikoiskuljetukset, lämpötilasäädellyt kuljetukset, messu- ja tapahtumalogistiikka sekä kulttuuri ja taidelogistiikka.

Onnistumme vaativimmissakin toimeksiannoissa yhteisellä suunnittelulla, vuosien kokemuksella ja osaavien kumppaniemme avulla.

3PL-palvelut

Kustannustehokas varastoinnin ulkoistusratkaisu vapauttaa aikaasi muihin töihin ja parantaa kilpailukykyä. Tarjoamme varastotilaa erilaisille tavararyhmille, myös tullaamattomalle tavaralle.

Monipuoliset lisäarvopalvelumme tehostavat liiketoimintaasi. Voimme esimerkiksi pakata uudelleen, tarroittaa, pestä tai huoltaa tuotteitasi sekä tehdä erilaisia kokoonpanoja varastoiduista osakokonaisuuksistasi.

Parhaisiin tuloksiin päästään kumppanuudella. Se on yhdistelmä huolellista suunnittelua, kustannusten seurantaa ja uuden kehittämistä muuttuvien tarpeidesi mukaan.

Henkilöstöratkaisut

Tempron tarina sai alkunsa CHS Groupin rekrytointitarpeista jo vuonna 2006. Välitämme ja rekrytoimme henkilöstöä eri toimialoille koko Suomeen. Olemme luotettava henkilöstöpalvelujen kumppani ja vastuullinen työnantaja. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, HR – konsultointipalvelut sekä palkanlaskenta.

Työnantajan ja työntekijän tarpeet ovat kaiken toimintamme lähtökohta. Uskomme pitkäjänteiseen ja joustavaan yhteistyöhön. Näin takaamme yrityksille kannattavan toiminnan ja työntekijöille hyvän urakehityksen. Ratkaisumme perustuvat rehellisiin arvioihin osapuolien vaatimuksista ja tarpeista, joihin perehdymme tapauskohtaisesti. Tempron toimistot sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Tampereella ja Vantaalla

Logistiikka tai tullaus eivät ole ydintekemistäni eivätkä mieluisinta puuhaa minulle, joten on helpottavaa, että CHS:n yhteyshenkilöt osaavat auttaa.

Anna Ruusu, toimistopäällikkö, Mysoda

Haluatko kuulla lisää?

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.