Olympiakontin purku & varastointi

CHS logistiikkakeskuksen pihalla purettiin 10.6.2022 maailmankiertueelta Suomeen palannut Suomen Olympiakomitean & Suomen Paralympiakomitean kisakontti, joka jää Espoon varastoon odottamaan seuraaviin Olympialaisiin lähtöä.
Facebook
LinkedIn
X

Olympiarahdin purkua oli organisoimassa CHS Groupin väki sekä Suomen Olympiakomitean Kisatiimin Asiantuntija, Miia Ruusinen. Kisakontin purku sujui hyvässä yhteishengessä aurinkoisessa säässä.

Miia Ruusinen, Suomen Olympiakomitea: ”Lämmin kiitos yhteistyöstä. Teidän kanssa kaikki sujuu aina mutkattomasti!”.

Olympiakontin varastointi

CHS Solutions Oy huolehtii kisakontin siivouksesta, huollosta ja varastoinnista aina seuraaviin Olympialaisiin saakka. Seuraavat Olympialaiset järjestetään Pariisissa kesällä 2024.

CHS Air & Sea Oy:llä on ilo jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä ja kumppanuutta Suomen Olympiakomitean ja Suomen Paralympiakomitean logistiikkakumppanina kohti seuraavia arvokisoja ja valmistautuminen kisakuljetuksiin ja logistiikkaan alkaa tuttuun tyyliin hyvissä ajoin.

Pitkän Olympiarahti – ja erikoiskuljetuskokemuksemme kautta logistiikan asiantuntijamme osaavat auttaa yrityksiä myös muissa projekti- ja tapahtumakuljetuksissa ympäri maailman.

Samuli Ruissalo

Special Service Supervisor
+358 50 560 5638
samuli.ruissalo(at)chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.