Messulogistiikkaa ulkomaille

Tapahtuma-ala palautuu koronasta ja olemmekin iloisia saadessamme jälleen toteuttaa mielenkiintoisia erikoiskuljetuksia ympäri maailman messuille, näyttelyihin ja tapahtumiin.
Facebook
LinkedIn
X

Messu- ja tapahtumalogistiikassa kaiken pitää mennä aina kerralla nappiin, sillä tapahtumat ovat ainutkertaisia. Vuosien tapahtumalogistiikan kokemuksella ja ammattiosaamisella pystymme tarjoamaan monipuolisia palveluja, jotka räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen, ennakkoon suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Kansainvälisissä rahdeissa apunamme on aina tuttu ja turvalliseksi todettu kumppani, jonka kanssa hoidamme messu- ja tapahtumalogistiikkaa kaikkialla maailmassa. Myös kumppanimme taitaa tarvittavat lupa- ja tullimenettelyt sekä ystävällisen palvelun.

Esimerkki perus messulogistiikan palvelustamme:

  • Noudamme tavarat ja toimitamme ne suoraan messu-/ näyttelyosastolle tai messuhuolitsijan varastoon (ympäri maailman)
  • Tilaamme asiakkaan haluamat palvelut paikalliselta messuhuolitsijalta, esim. tyhjien pakkausten varastoinnin messujen ajan
  • Järjestämme paluukuljetuksen
  • Huolehdimme tullaukset ja paperityöt alusta loppuun 
  • Kuljetamme kaikenlaista tavaraa esim: laivojen potkureita, tuulivoimaloita, taidetta, ruokaa, lääkkeitä, kylmäkuljetuksia jne

Parhaillaan CHS Groupin operoimaa messurahtia on matkalla Suomesta kahteen suureen kansainväliseen tapahtumaan: Dubai Expoon ja Venäjän johtavaan merenkulun b2b -tapahtumaan Nevaan, joka järjestetään Pietarissa.

Dubai Expoon liikkuu mm. Logonet Oy:n lento- ja merirahtia sekä iLOQ Oy:n lentorahtia. Nevaan on puolestaan matkalla mm. Helkama Bica Oy:n ja Aker Arctic Technology Oy:n näyttelytavaraa.

Oletko osallistumassa messuille Suomessa tai ulkomailla ja tarvitset apuja kuljetuksissa? Autamme mielellämme, ota meihin ajoissa yhteyttä, niin tavarasi ovat ehjinä ja ajallaan osastoilla hyvissä ajoin ennen messujen alkua ja myös turvallisesti perillä takaisin Suomessa.

Jason Kelppe Special Service Supervisor and Sales

Jason Kelppe

Special Service Supervisor and Sales

+358 20 1669 522
jason.kelppe@chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.