Maantierahdin kuulumiset

Maantierahdin pitkän linjan ammattilainen Scanlink on kuulunut CHS Groupiin kesästä 2021 lähtien. Yhdistymisellä on ollut monia positiivisia vaikutuksia jo lyhyessä ajassa Scanlinkin toimintaan. Kalustomäärä on noussut noin 50 % ja viikoittainen liikevaihto on lähes kaksinkertaistunut.
Facebook
LinkedIn
X

Yhdistymisen myötä olemme pystyneet auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti Manner-Euroopan ja Suomen välisessä maantierahdissa. Kuljetusten lisäksi palveluihimme kuuluvat myös vienti-/tuontidokumentaatioiden laadinta ja kokenut henkilökuntamme osaa auttaa ja opastaa asiakkaitamme kuljetuksien kaikilla osa-alueilla. 

Olemme kehittäneet ja kasvattaneet liikennettä ja suuntia, esimerkiksi Ruotsin vienti- ja tuontirahdit ovat lisääntyneet merkittävästi. Asiakaslähtöinen toimintamalli ohjaa toimintaamme kaikissa kuljetustilauksissa ja meille on tärkeää kuunnella asiakkaamme toiveita ja toimia sovitusti. Scanlinkin kalusto on GPS seurattua, joten tiedämme tarkalleen missä kärrymme liikkuvat ja asiakas saa haluamansa informaation kuljetuksen eri vaiheista helposti myös itselleen.

Nopeat ja luotettavat kuljetukset

Euroopan liikenteessä tavara liikkuu Scanlinkillä tyypillisesti viikonvaihteen yli. Lastaamme to/pe ja perillä olemme ma/ti. Kapasiteettimme kasvaessa tulemme toimimaan myös viikkokuljetuksissa.

Helppo muistisääntö on, että asiakkaan rahtipäätöksen jälkeen, tavara on noudettu ja perillä asiakkaan haluamassa osoitteessa, viikon kuluessa, usein myös nopeammin. Scanlink kuljettaa kaikenlaista, usein lavoille pakattua tavaraa. Maantiellä liikkuu esimerkiksi veneitä, vaatteita, vaarallisia aineita ja ruokatarvikkeita. 

Vastuullinen kuljettaminen keskiössä

Scanlinkille vastuullinen kuljettaminen on normaalia.  CHS Maanteirahdin Päällikkö Patrik Heikkonen:  ”Operoimme modernilla kalustolla ja hyvällä suunnittelulla minimoimme tyhjät ajokilometrit. Yli 90 prosenttia kalustostamme on alle 4 vuotta vanhaa. Hyödynnämme myös merikuljetuksia sekä junakuljetuksia mahdollisuuksien mukaan”. 

Palautteeseen, mitä Scanlinkin ja maantieratiosastomme väki eniten saa, Patrikilla on selkeä vastaus: ”Asiakaspalautteemme liittyy usein asioinnin helppouteen ja luotettavuuteen. Asiakkaat luottavat meihin ja me palvelemme ja autamme jokaista asiakastamme yksilöllisesti.”

Sama toimintamalli ohjaa kaikkia CHS Groupin kuljetusyksiköitä. Toimintatapamme on konsultoiva ja autamme asiakkaitamme löytämään aina juuri heille parhaiten soveltuvan kuljetusvaihtoehdon.

Kun tarvitset apua maantierahdillesi Euroopan liikenteeseen, luota kuljetukset osaaviin käsiin. Linkki Scanlinkin sivuille:

https://scanlink.fi/

Patrik Heikkonen

Operations Director, Road Servces

+358 20 7669 481
patrik.heikkonen@chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.