Maailmannäyttely Dubai Expo, Arab Health – messut ja WCA – konferenssi

Dubaissa järjestettiin tammikuun loppupuolella Arab Health messut ja kuuden kuukauden mittainen Maailmannäyttely Dubai Expo on avoinna kaupungissa vielä maaliskuun loppuun asti. CHS on kuljettanut molempiin tapahtumiin kotimaisten yritysten tuotteita. Messutapahtumien lisäksi CHS oli mukana myös WCA - World Middle East Regional kumppaniverkosto- konferensissa, joka järjestettiin 21-24.2.2022 Dubaissa.
Facebook
LinkedIn
X

Dubai on ollut viime aikoina yksi vilkkaimmista kansainvälisistä tapahtumakaupungeista maailmalla. Arabiemiirikuntien isännöimä Maailmannäyttely Dubai Expo käynnistyi jo viime vuoden puolella 1.10.2021 ja Suomesta tapahtumassa on mukana yli 100 yritystä Business Finlandin johdolla. CHS toimitti Suomen Paviljonkiin tavaraa monelle eri yritykselle ennen messuja ja myös täydennyskuljetuksia messujen aikana. (8 erillistä lentorahtilähetystä varastoja täydentämään).

Maailmannäyttelyn hyöty suomalaisille yrityksille on merkittävä, sillä monille toimialoille, kuten teknologiateollisuuden yrityksille, Persianlahden maat ovat kasvava markkina-alue. Suomen ”Lumi” Paviljonki tarjoaa yrityksille loistavat puitteet vahvuuksien esittelyyn ja viennin edistämiseen.

Maailmannäyttelyyn osallistuu yli 190 maata. Business Finland vastaa Suomen näyttelyosallistumisen käytännön järjestelyistä pääkomissaari Severi Keinälän johdolla. 

CHS Air & Sea Oy:n toimitusjohtaja Juha Harjula ja pääkomissaari Severi Keinälä tapasivat toisensa Suomen paviljongissa, Dubain Maailmannäyttelyssä.

CHS huolehti meno- ja paluurahdit Arab Health -messutapahtumaan useammalle kotimaiselle yritykselle, onnistuneesti ja ajallaan.

Arab Health messut ovat MENA-alueen (Middle East and North Africa) tärkein ja suurin terveysalan vuosittainen messutapahtuma, jonne osallistui noin 30 000 terveysalan ja myynnin vaikuttajaa yli 150 maasta. Suomesta kyseisessä tapahtumassa oli mukana myös useita yrityksiä, omilla osastoillaan Suomen Paviljongissa. 

Kokeneena messulogistiikan asiantuntijana, pystyimme olemaan apuna monille yrityksille huolehtien näyttelytavarat turvallisesti osastoille sekä huolehtien myös tavaroiden paluulogistiikasta takaisin Suomeen.

Kumppaniverkostotapaamiset merkittäviä CHS: lle

CHS on aina osallistunut aktiivisesti ympäri maailman järjestettäviin kumppaniverkostotapaamisiin, sillä haluamme tuntea henkilökohtaisesti kansainväliset kumppanimme. Meille on tärkeää kehittää yhteistyötä ja toimintamallejamme kumppaneidemme kanssa ja näin varmistaa palveluidemme laatu ja joustavuus toiminnoissamme myös asiakkaidemme suuntaan.

Helmikuussa järjestettyyn WCA – konferenssiin Dubaissa osallistui CHS Air & Sea Oy:n merirahtiosaston operatiivinen johtaja Merja Laiho sekä toimitusjohtaja Juha Harjula. Konferenssiin osallistui kaikkiaan yli 400 ammattilaista ja tapahtumapäivät täyttyivät one to one – tapaamisista ja illat yhteisistä verkostoitumistapahtumista.

CHS:n ammattilaiset tapaavat säännöllisesti kumppaneita, niin online-, kuin live konferensseissa. Seuraavat isot live verkostoitumistapahtumat ovat jo kalenterissa keväälle Turkkiin, Irlantiin ja Kreikkaan.

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.