Maailman suurin logistiikkakonferenssi

CHS osallistuu maailman suurimpaan logistiikka-alan tapahtumaan WCA Worldwide - konferenssiin Dubaissa omalla messuosastolla. Tapahtuma tulee rikkomaan aiemmat osallistujaennätykset, kun 4,500 osallistujaa yli 110 maasta odotetaan saapuvan paikalle.
Facebook
LinkedIn
X

Vuonna 1998 perustettu WCA First on maailman ensimmäinen ei-yksinoikeudellinen logistiikkaverkosto, josta tuli nopeasti alan vaikutusvaltaisin ja tunnetuin riippumattomien logistiikkatoimijoiden yksittäinen verkosto. WCA First – verkosto on suljettu ryhmä, joka koostuu WCA Worldin perustajajäsenistä.

Vain merkittävän pitkään verkoston jäsenenä olleet yritykset pääsevät osallistumaan WCA First – tapahtumaan. CHS lukeutuu ylpeänä tähän joukkoon 19 vuoden jäsenhistoriallaan. WCA First – tapahtuma järjestetään Dubaissa ajalla: 24-26.2.2024.

WCA Worldwide – konferenssi on puolestaan maailman suurin huolinta & logistiikka-alan tapahtuma, joka tänä vuonna tulee rikkomaan osallistujaennätyksen, kun Dubain konferenssiin odotetaan saapuvan noin 4 500 osallistujaa yli 110 maasta.

CHS on ollut mukana myös WCA Wolrdwide – verkostossa vuodesta 2005 lähtien. Tulevassa Dubain tapahtumassa 27.2-2.3.2024 CHS:llä on oma osasto ja edustus Suomesta paikalla osastolla C06.

Molemmissa tapahtumissa keskitytään henkilökohtaisiin tapaamisiin ja keskusteluihin muiden verkoston jäsenyritysten edustajien kanssa. Vain tällä tavalla pystymme varmistamaan sen, että myös kumppaniyrityksemme maailmalla ymmärtävät CHS: n korkean laatutason ja ystävällisen sekä nopean asiakaspalvelumme merkityksen.

Kun suomalaiset yritykset tarvitsevat apuja kansainvälisessä logistiikassa, voimme taata, että itse valitsemiemme kumppaneiden kanssa erikoisimmatkin kuljetustarpeet hoituvat sujuvasti.

Meille on myös tärkeää auttaa kumppaneitamme maailmalla, jos heidän asiakkaansa tarvitsevat apuja rahdille Suomeen tai Suomen kautta muualle maailmaan. Tämän lisäksi jos kumppaniyrityksiemme asiakkaat tarvitsevat varastointitiloja ja 3PL apuja Suomessa, pystymme tarjoamaan myös näitä palveluja logistiikkakeskuksissamme.

Tervetuloa tapaamaan CHS: n logistiikan asiantuntijoita Dubaissa 24.2. – 2.3.2024.

Osastollamme C06 pääset tapaamaan mm. CEO Juha Harjulan, Operations Director / Ocean Freight Merja Laihon ja Operations Director / Air Freight Riku Lehtisen.

Marianne Harjula

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.