Loppuvuoden konferenssit

Osallistuimme kahden eri verkostomme kansainväliseen logistiikkakonferenssiin marraskuussa.
Facebook
LinkedIn
X

Overseas Project Cargo Association (OPCA) INO Summit järjestettiin 11-13.11.2022 Istanbulissa  ja vuosittainen raskaiden kuormien ja projektikuljetusten konferenssi Project Cargo Network (PCN) pidettiin puolestaan Dubaissa marraskuun lopulla.

OPCA verkostotapahtumaan osallistui yhteensä 264 logistiikan ammattilaista 190 yrityksestä eri puolilta maailmaa. CHS:n edustajana tapahtumassa toimi CHS Solutions Toimitusjohtaja Mikko Yli-Rahko.

OPCA Conference one to one meetings / Mikko Yli-Rahko (in the middle)

 

PCN konferenssiin osallistuivat CHS:n Key Account Manager Michael Airenne ja Toimitusjohtaja Juha Harjula. PCN verkoston tapahtumassa Dubaissa oli mukana yhteensä 185 osallistujaa 95 maasta.

Project Cargo Network conference one to one meetings / Michael Airenne

Verkostokonferenssit ovat meille tärkeitä, sillä luotettavat ja osaavat kumppanit takaavat hyvän kansainvälisen palvelun asiakkaillemme. CHS:n maine verkoston jäsenten keskuudessa on loistava ja ammattitaitomme sekä asiakaspalvelumme ovat saaneet paljon kiitosta.

Olipa kyse minkälaisesta kuljetuksesta tahansa, yhdessä kumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua kaikkialla maailmassa.

PCN Network meetings / Juha Harjula

Seuraava verkostotapahtuma WCA worldwide conference on luvassa helmikuulla 2023 Singaporessa. Tähän maailman suurimpaan logistiikka-, ja huolinta-alan verkostotapahtumaan on osallistumassa ennätysmäärä verkoston jäseniä ympäri maailman, sillä kyseessä on WCA:n 25- vuotis juhlakonferenssi.

Olemme perinteisesti osallistuneet kyseiseen verkostotapahtumaan omalla messuosastolla ja päässeet vahvistamaan ja kehittämään olemassa olevia kumppanuuksia sekä solmimaan uusia merkittäviä yhteistyökumppanuuksia maailmalla.

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.