Loppuvuoden konferenssit ja kumppanitapaamiset maailmalla

Loppuvuosi on ollut aktiivista aikaa CHS:lle eri logistiikkakonferenssien ja kumppanitapaamisten tiimoilta. CHS:n maine verkoston jäsenten keskuudessa on loistava ja ammattitaitoamme sekä asiakaspalveluamme arvostetaan.
Facebook
LinkedIn
X

Vuosittainen raskaiden kuormien ja projektikuljetusten konferenssi Project Cargo Network (PCN) järjestettiin Thaimaassa marraskuun lopulla. CHS kuuluu tähän maailman suurimpaan projektilogistiikkaverkostoon, jolla on vaikuttava globaali kattavuus yli 365 yrityksestä yli 125 maassa. 

Ammattilaisillamme on vuosien kokemus kuljetusmuotojen yhdistelemisestä ja maailmanlaajuisista haastavista kuljetuksista.

Henkilökohtaiset tapaamiset  verkoston jäsenten keskuudessa vahvistavat yhteistyötä ja syventävät eri maista tulevien yritysten sujuvaa liiketoimintaa.

CHS:n Key Account Manager Michael Airenne osallistui PCN -tapahtumaan verkostoituen 185 muun osallistujan kanssa.

Verkostokonferenssit ovat meille tärkeitä, sillä luotettavat ja osaavat kumppanit takaavat hyvän kansainvälisen palvelun asiakkaillemme.

CHS Groupin CEO Juha Harjula puolestaan kävi tapaamassa useita CHS:n kumppaniyrityksiä Hong Kongissa sekä osallistui Global Logistics Allianssin GLA:n konferenssiin Hainanissa, Kiinassa, jossa CHS edusti ainoana yrityksenä Suomea 130 muun yrityksen rinnalla.

Konferenssien seminaarit pitävät sisällään ajankohtaisia ja mielenkiintoisia tietoiskuja alan kehityksestä ja tulevaisuuden näkymistä.

Oli tarpeenasi yksittäinen erikoiskuljetus, laaja projektikokonaisuus tai mikä tahansa globaali kuljetus, CHS:n ammattitaitoinen ja koulutettu henkilöstö huolehtii toimitukset aina ovelta ovelle luotettavasti ja varmasti huolella valittujen kumppaneidemme kanssa.

 

Tutustu tarkemmin CHS:n monipuolisiin kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluihin: CHS Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme akkreditoidun ja arvostetun ratkaisun päästöjen mittaukseen, analytiikkaan ja kompensointiin. Mikäli lähetys on kulkenut kauttamme koko matkan voi asiakas halutessaan kompensoida osan tai koko lähetyksensä hiilijalanjäljen.

Lue lisää CHS ECO – ohjelmasta Vastuullisuus – sivuiltamme: CHS Vastuullisuus

Pauli Luode Key Account Sales

Pauli Luode

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.