Junarahtiyhteydet Suomeen kehittyvät

Vuosi 2020 lähestyy loppuaan ja uusi tuleva vuosi on pian edessämme. Tässä hetkessä on hyvä tuoda esiin myös kehittyneitä junarahtiyhteyksiä, joiden avulla olemme voineet auttaa asiakkaitamme saamaan tavara liikkeelle.
Facebook
LinkedIn
X
Kymmeniä junarahtikontteja

Koronaviruspandemialla on ollut merkittävä vaikutus globaaleihin tavaraketjuihin. Radikaalisti vähentynyt rahtikapasiteetti lentorahdissa ja merirahdissa on tehnyt junarahdin entistä kiinnostavammaksi vaihtoehdoksi ja tuonut uusia toimijoita Aasian ja Euroopan väliseen konttijunarahtiin.

Yksi uusimmista toimijoista on kiinalainen ZIH (Zhengzhou International HUB Development), jonka ensimmäinen juna lähti matkaan Zhengzhousta 20.11.2020 ja saapui Vuosaareen päivän etuajassa 7.12.2020 mukanaan myös CHS:n asiakkaiden rahtia Suomeen ja muualle Eurooppaan.

Junarahti sopii lentorahtia huokeamman hintansa vuoksi erityisesti kiireellisille konttikuljetuksille, joille merirahti ei ole tarpeeksi nopea vaihtoehto. Kuljetus Zhengzhousta Vuosaareen kestää noin 18 päivää ja juna sopii kaikkien tavararyhmien kuljetukseen. Junarahti on myös ympäristöystävällinen kuljetusmuoto.  Yleisen tilanteen ja tulevan kiinalaisen uudenvuoden vuoksi, kannattaa myös rail tilauksissa olla ajoissa matkassa.

CHS:n ammattitaitoinen henkilökunta on aina apunanne vaihtoehtojen valinnassa

Kiinalaisten uusivuosi sulkee maan lähes kokonaan useaksi viikoksi ja tämä kannattaa huomioida kuljetustilauksissa. Perinteisesti kiinalaisen uudenvuoden aikaan tehtaat, tavarantoimittajat sekä logistiikkayritykset ovat lomalla provinssista ja paikkakunnasta riippuen 3 – 4 viikkoa.

Vuoden 2021 viralliset uudenvuoden lomapäivät ovat 11.2–18.2. Virallinen uudenvuoden päivä on 12.2.2021. Iso osa tehtaista on suljettuna 1.2–18.2.2021 välisen ajan. Tänä vuonna osa tehtaista suunnittelee vähentävänsä kapasiteettiaan jo tammikuun puolen välin tienoilta. Tuotantoon vaikuttava ajanjakso voi tänä vuonna olla poikkeuksellisesti 15.1- 31.3.2021.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi. Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.