Heikki Halmetoja EK:n ja Paltan hallitukseen

CHS Air & Sea Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Halmetoja on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton hallitukseen kaudelle 2021.
Facebook
LinkedIn
X
Heikki Halmetoja hymyilee

”Kiitos luottamuksesta ja onnittelut myös muille valituille. On kunnia olla tekemässä töitä palvelutalouden, huolinta-alan, yrittäjyyden, suomalaisen työn ja omistajuuden hyväksi. Elinkeinoelämän keskusliiton puheenjohtajaksi valittiin Jaana Tuominen. Lasikatot on aika säpäleinä ja herrakerhosta ei tarvitse paljon enää puhua.” – Heikki Halmetoja.

Palvelualojen työnantajat valitsivat 24.11.2020 kokouksessaan Paltan hallituksen puheenjohtajaksi Ylen toimitusjohtajan Merja Ylä-Anttilan.

CHS Groupin Heikki Halmetoja valittiin Paltan varapuheenjohtajaksi yhdessä Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikosken kanssa. Uusi hallitus aloittaa kautensa vuoden 2021 alussa.

Vakiintuneen käytännön mukaisesti Paltan puheenjohtaja edustaa liittoa myös EK:n hallituksessa ja työvaliokunnassa. Vuonna 2021 EK:n hallituksessa Paltaa edustaa Ylä- Anttilan lisäksi Heikki Halmetoja.

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.