Erikoiskuljetukset

Hoidamme vaativan toimeksiantosi vuosien kokemuksella.

Tuemme liiketoimintaasi kattavalla paletilla logistiikan erikoispalveluja. Onnistumiseen tarvitaan sekä yhteistä ennakoivaa suunnittelua että osaava kumppaniverkosto maailmalla.

Lentokone lentää laivan yläpuolella

Projekti- ja erikoiskuljetukset

Kun tarvitset projekti- ja erikoiskuljetusratkaisua, saat meistä kokeneen kumppanin. Hoidamme perille tehtaiden linjastot, tuulivoimalat, laivojen potkurit ja lentokoneiden turbiinit sekä muut vaativat kuljetukset. Myös charter-lennot pikaisellakin aikataululla kuuluvat palveluumme.

Reititykset, lastaukset ja purut onnistuvat, sillä panostamme logistiikan suunnitteluun, riskienhallintaan ja henkilöstömme koulutukseen.
Lämpötilasäädellyt kuljetukset

Lämpötilasäädellyt kuljetukset

Kuljetamme turvallisesti perille niin lämpötilasäädellyt rokotteet ja lääkkeet, bio- ja lääketieteelliset näytteet, elintarvikkeet kuin vaarallisiksi luokitellut kemikaalit ja maalit.

Meillä on tarvittavat sertifioinnit, ja olemme läpäisseet asiakkaidemme tiukat auditoinnit lämpötilasäädeltyjen kuljetusten tekemiseen. Koulutettu henkilöstömme hoitaa sinunkin toimeksiantosi osaavasti.
Punainen hymyilevä ooppera maski

Kulttuuri- ja taidelogistiikka

Mikä haasteesi onkin, luomme siihen parhaan kulttuuri- ja taidelogistiikan ratkaisun.  Suurten kansainvälisten ja kansallisten kultuurispektaakkelien, näyttelyiden, museotavaroiden ja muu kulttuurialan logistiikka on meille tuttua.

Ainutlaatuiset tavarasi saapuvat perille ehjinä ja ajallaan, sillä apunamme on kansainväliset lupa- ja tullimenettelyt taitava kumppani.

Työntekijät CHS kontin edessä

Messu- ja tapahtumalogistiikka

Messu- ja tapahtumalogistiikassa kaiken pitää mennä kerralla nappiin, sillä tapahtumat ovat ainutkertaisia. Hyvä esimerkki on Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden logistiikka. Meiltä saat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Apunamme on tuttu kansainvälinen kumppani, jonka kanssa hoidamme messu- ja tapahtumalogistiikkaa kaikkialla maailmassa. Kumppanimme taitaa tarvittavat lupa- ja tullimenettelyt ja ystävällisen palvelun.

Ota meihin yhteyttä ja kerro logistiikan tarpeistasi. Autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Eberhard Jolly Special Service Manager

Eberhard Jolly
Special Service Manager
+358 40 777 3405​
eberhard.jolly@chs.fi

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.