#WeThe15 – kampanja

#WeThe15-kampanjan tavoitteena on urheilun välityksellä tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä puheenaiheita ja epäkohtia, tavoitteena tehdä maailmasta entistä yhdenvertaisempi paikka. CHS Group on mukana tärkeässä kampanjassa.
Facebook
LinkedIn
X

Kampanjan nimessä oleva luku 15 viittaa laskennalliseen prosenttiosuuteen maailman väestöstä, jolla on jokin vamma. Se on noin 1,2 miljardia ihmistä, kampanjan ydinviestin mukaisesti aivan liian suuri joukko sivuutettavaksi yhteiskunnallisesta keskustelusta ja päätöksenteosta.

Kampanja käynnistyi 19.8.2021, jolloin ympäri maailmaa valaistiin tunnettuja rakennuksia teemavärillä violetilla. Myös me CHS:llä tunnustimme yhdessä kampanjan teemaväriä ja ympäri Suomen puettiin lanseerauspäivänä violettia ylle. Helsingin Päärautatieaseman torni pysyy valaistuna 5.9. asti ja on ilta-aikaan näyttävä ilmestys.

Paralympialaiset alkavat 24.8.2021

Järjestyksessään 16:nnet kesäparalympialaiset alkavat Tokiossa 24.8 ja jatkuvat 5.9.2021 asti. Tokiossa kilpailee yli 4400 urheilijaa 22 lajissa ja Suomen joukkuetta edustaa 17 urheilijaa. Uusina lajeina Tokiossa nähdään sulkapallo ja taekwondo.

CHS Group on Suomen Paralympiakomitean ja Suomen Olympiakomitean virallinen logistiikkakumppani ja huolehtii kontin matkasta Tokion Paralympialaisten jälkeen eteenpäin jälleen kohti Kiinan talviolympialaisia 2022. 

 

 

 

Juha Harjula Toimitusjohtaja CHS Air & Sea Oy

Juha Harjula

Managing Partner, CHS Group
+358 20 7669 405
juha.harjula@chs.fi

Read our customer stories:

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.