Toiminta koronatilanteessa jatkuu vakaana ja etsimme asiakkaille keskeytyksettä ratkaisuja

Facebook
LinkedIn
X
CHS maskipaketti lentokentällä

Koronavirus on vaikuttanut itse kunkin arkeen henkilökohtaisesti kuin myös yritysten liiketoimintaan. Me CHS:llä jatkamme työskentelyä verrattain vähin muutoksin, ottaen huomioon työntekijöidemme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaaidemme terveyden ja turvallisuuden.

Olemme koonneet tähän tiedotteeseen tämänhetkisiä muutoksia ja menettelytapoja, jotta toimisimme mahdollisimman avoimesti myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Air freight ovat kärsineet isoista ongelmista johtuen globaaleista matkustajaliikenteen rajoituksista sekä matkustajalentojen peruutuksista. Tästä johtuen kapasiteetti on vähentynyt jopa 70-80% normaaliin tilanteeseen verrattuna. Tällä on vaikutusta niin tuontiin kuin vientiinkin erityisesti Aasian ja USA:n liikenteissä.

Tästä haastavasta markkinatilanteesta huolimatta CHS kykenee järjestelemään reitityksiä siten, että lähetykset liikkuvat melko normaalisti. Meillä on säännöllisiä charter-yhteyksiä useaan maahan, esimerkiksi Kiinaan ja USA:an, nämä ovat erittäin hyvät ja vakaat vaihtoehdot tässä haastavassa markkinassa. Reitityksistä ja hinnoittelusta voit kysyä lisää myyntiyhteyshenkilöltänne tai myyntipalvelustamme inquiry@chs.fi

Sea freight toimivat tällä hetkellä vielä normaalisti. Feeder-yhteyksissä Suomesta on ollut aikatauluongelmia, mutta ei toistaiseksi mitään merkittävää. Lähiviikkoina viennissä, varsinkin Kaukoitään, on odotettavissa tila- ja kalusto-ongelmia, johtuen kiinalaisen uuden vuoden ja koronaepidemian vuoksi väliin jääneistä seilauksista Kaukoidästä Eurooppaan. USA:n vienti toimii normaalisti, mutta yllämainittu tilanne tulee ruuhkauttamaan Euroopan pääsatamia (Rotterdam, Hamburg, Antwerp) ja saattaa sitä kautta vaikuttaa alkuun aikatauluihin myös USA:n kuljetuksissa.

Toistaiseksi olemme siis pystyneet jatkamaan toimintaamme lähes normaalisti asiakkaiden ja työntekijöidemme kanssa. On ilo kertoa, että olemme löytäneet myös nopeita apukeinoja asiakkaiden tilanteisiin, ja autamme mielellämme myös teidän toimintaanne – luonnollisesti etätoimistoilta käsin.

Seuraamme tilannetta

Seuraamme Covid-19-tilannetta jatkuvasti ja noudatamme viranomaisten antamia suosituksia ja määräyksiä.

Pyrimme varmistamaan asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden, pitäen samalla huolta asiakkaillamme olevista työntekijöistä.

Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja mahdollisista toimintaan liittyvistä poikkeamista tiedotetaan ja sovitaan tapauskohtaisesti. Pyydämme teitä olemaan yhteydessä yhteyshenkilöönne heti, mikäli tiedätte tilanteenne muuttuvan merkittävästi koronaviruksen johdosta.

Vastaamme kysymyksiisi

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa teemaan liittyvästä, älä epäröi olla yhteydessä. Yhteyshenkilömme ovat töissä sinua varten, ja auttavat löytämään ratkaisuja haasteisiinne.

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.