Talviolympialaisten 2022 rahdit matkalla Pekingiin

Pekingin talviolympialaiset alkavat helmikuussa 2022 ja hiihtäjien kisakontti lähti matkaan Vuosaaren satamasta 19.10.2021 feeder -aluksen kyydissä, ensimmäisenä etappinaan Antwerpen. Belgiasta kisakontin matka jatkuu 30.10 valtamerilaivassa kohti Busania, Koreaa ja sieltä jälleen laivauksen kautta kohti lopullista määränpäätä Tianjin Xingangia.
Facebook
LinkedIn
X
Hiihtäjien huoltokontissa on matkalla mm. suksia, suksien voitelupöytiä, suksitelineitä, työkaluja ja muuta hiihtäjien suksi-ja vaatehuoltoon tarvittavia tärkeitä välineitä.
Hiihtokontin arvioitu saapumispäivä Kiinaan on joulukuun toisella viikolla. (Tianjin Xingang on Pekingiä lähinnä oleva konttisatama kiinassa). Talviolympialaisten kisakylään kontti toimitetaan CHS:n toimesta viimeistään 15.01.2022 mennessä, jotta kaikki on valmiina hyvissä ajoin ennen arvokilpailujen alkua.
Tokion 2021 kesäolympialaisten ja kesäparalympialaisten yhteiskontti kiertää vastuullisesti myös tulevat Pekingin talviolympialaiset ja talviparalympialaiset.​
Tämä kisakylän kontti onkin jo matkalla kohti Pekingiä. Kontti pitää sisällään mm. urheilijoiden palautumiseen tarkoitetun kylmäaltaan sekä juoksumattoja ja muita urheilijoiden kisasuorituksiin ja palautumiseen tärkeitä välineitä sekä kisakylän viihtyvyyttä lisääviä tavaroita. 
Olympiakisat ovat suksihuollon näkökulmasta iso haaste, koska kisat järjestetään lähes poikkeuksetta paikoissa, joiden olosuhteet ovat arvoitukselliset. Huoltoryhmien tiivistä yhteistyötä arvokisavalmistautumisen hankkeen kautta koordinoiva Teemu Lemmettylä näkee asetelmassa ennen kaikkea mahdollisuuden saada kilpailuetua. ​

Lue linkistä Suomen Olympiakomitean ajankohtainen ja
kattava artikkeli hiihtäjien suksihuollosta ja tiimistä sen takana sekä siitä  miten tuleviin Pekingin arvokisoihin valmistaudutaan.

Kuva: Suomen Olympiakomitea

Eberhard Jolly Special Service Manager

Eberhard Jolly

Read our blogs:

Read our customer stories:

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.