Lähtölaukaus Pariisin Olympialaisiin

CHS:lle oli ilo olla mukana viime viikolla järjestetyllä Olympia- ja Paralympialeirillä Pajulahden urheiluopistolla, jossa urheilijat, valmentajat ja kumppanit verkostoituvat ja asettivat askelmerkit kohdilleen tuleviin arvokisoihin.
Facebook
LinkedIn
X

Leirin teemana oli yhteinen olympiamatka Pariisiin ja päivä alkoi kumppaneiden esittelyillä ja puheenvuoroilla jatkuen erilaisilla tietoiskuilla, tiimikisoilla ja yhteisellä sparrauksella. CHS Groupia tapahtumassa edustivat Mikko Yli-Rahko and Jason Kelppe.

Mikko Yli-Rahko kertomassa CHS Groupin toiminnoista ja arvoista sekä Pariisin kisojen rahtivalmisteluista auditorion yleisölle.

CHS on huolehtinut useista talvi- ja kesä olympialaisten rahdeista vuosien saatossa ja pitkäikäinen logistiikkakumppanuus Suomen Olympia- sekä Paralympiakomitean kanssa on rakentunut yhteistyöhön ja luottamukseen.

Jason Kelppe kuvassa vasemmalla. Jason: ”Mahtava päivä täynnä yhdessä tekemistä ja toisiimme tutustumista”.

Refined processes create quality logistics

Samalla tapaa kuin itse urheilijat valmistautuvat uransa merkittävimpiin koitoksiin ja hiovat harjoituksiaan kohti täydellistä suoritusta, meidän tehtävänämme on huolehtia logistiikan avulla valmiudet siihen, että Olympiakylässä on kaikki tarvittava, turvallisesti, ehjänä ja ajallaan jo ennen arvokilpailujen alkua.

Leirillä vieraillut Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori lupasi urheilijoille täyden tuen valmistautumisessa kohti ensi vuoden arvokisoja.

– Haasteelliset ajat kansainvälisessä urheilussa ja politiikassa jatkuvat, mutta meidän tehtävämme on turvata suomalaisten huippu-urheilijoiden valmistautuminen Pariisiin.

Suomen olympiajoukkueen johtaja Leena Paavolainen kiteytti Suomen joukkueen hengen rakentuvan urheilijalähtöisesti ja yhdessä muodostettujen arvojen pohjalle.

– Olympia- ja paralympiajoukkueet kulkevat nimellä Pohjoisen tähdet. Pohjoisen tähdissä jokainen suoritus on yhtä arvokas, ja me kaikki olemme osa merkittävää jatkumoa suomalaisen urheilun ja yhteiskunnan historiassa. Meidän joukkueessamme ei niinkään ole sääntöjä, vaan yhteiset arvot ja toimintatavat, joihin kaikki joukkueen jäsenet sitoutuvat.

CHS kiittää mainiosta päivästä!

Pariisin olympialaiset kilpaillaan 26.7.-11.8.2024 ja Paralympialaisissa kisataan 28.8.-8.9.2024. Suomen joukkueen ensimmäiset valinnat tehdään tämän vuoden joulukuussa.

Kuvat: Suomen Olympiakomitea Jesse Väänänen

Marianne Harjula

Read our blogs:

Read our customer stories:

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.