Lahjoitus Rekku Rescuelle

Brändiuudistuksen myötä vanhalla logolla varustettuja tavaroita on ilo lahjoittaa hyvään tarkoitukseen. Lahjoitimme 100% kierrätetystä muovista valmistetut ylimääräiset frisbeet Rekku Rescue ry:lle. Laaduntarkastajana ja lahjoituksen valvojana toimi 11 vuotias Rambo koira.
Facebook
LinkedIn
X

Rekku Rescue ry on vuonna 2002 perustettu eläinsuojeluyhdistys, jonka missiona on tehdä työtä kodittomien lemmikkieläinten määrän vähentämiseksi ja lemmikkien hyvinvoinnin edistämiseksi. Rekut toimii täysin lahjoitusvaroin ja kaikki jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä omalla ajallaan.

Lahjoitukset vastaanotti Rekku Rescuen koirien kotihoitovastaava Minna Monto, joka on myös pitkään vaikuttanut Rekkujen hallituksessa.

Idea lahjoitukseen tuli CHS:n Head Accountant Minna Lehmusvyöryltä, joka on myös itse toiminut vapaaehtoisena Rekkujen toiminnassa reilu 11 vuotta erilaisissa rooleissa kuten: kissojen sijaiskotina, kissojen varaajana, taloudenhoitajana, hallituksen jäsenenä, kirjanpitäjänä sekä koulutettuna siruttajana.

Minna: ”Frisbeet tuovat iloa koirien arkeen ja voimme kerätä varoja Rekkujen toimintaan myös tämän lahjoituksen myötä esim. arpajaispalkintoina. Kiitos paljon lahjoituksesta CHS”.

Rekkujen lahjoituksen laaduntarkastajana toimi Rambo.

Minnalla oli mukana hänen oma koira Rambo n. 11 -vuotias saksanpaimenkoiramix sekä kotia etsivä Roosa n. 1 v. kääpiöpinserimix.

Kotia etsivä Roosa oli innolla mukana tapahtumassa.

Roosa koiran tiedot: (https://rekkurescue.com/koirat/roosa-4/).

Tutustu Rekkujen toimintaan:

www.rekkurescue.com

https://www.facebook.com/RekkuRescueRy

https://www.instagram.com/rekku_rescue_ry/

 

Marianne Harjula

Read our blogs:

Read our customer stories:

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.