Heikki Halmetoja EK:n ja Paltan hallitukseen

CHS Air & Sea Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Halmetoja on valittu Elinkeinoelämän keskusliiton hallitukseen kaudelle 2021.
Facebook
LinkedIn
X
Heikki Halmetoja hymyilee

”Kiitos luottamuksesta ja onnittelut myös muille valituille. On kunnia olla tekemässä töitä palvelutalouden, huolinta-alan, yrittäjyyden, suomalaisen työn ja omistajuuden hyväksi. Elinkeinoelämän keskusliiton puheenjohtajaksi valittiin Jaana Tuominen. Lasikatot on aika säpäleinä ja herrakerhosta ei tarvitse paljon enää puhua.” – Heikki Halmetoja.

Palvelualojen työnantajat valitsivat 24.11.2020 kokouksessaan Paltan hallituksen puheenjohtajaksi Ylen toimitusjohtajan Merja Ylä-Anttilan.

CHS Groupin Heikki Halmetoja valittiin Paltan varapuheenjohtajaksi yhdessä Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikosken kanssa. Uusi hallitus aloittaa kautensa vuoden 2021 alussa.

Vakiintuneen käytännön mukaisesti Paltan puheenjohtaja edustaa liittoa myös EK:n hallituksessa ja työvaliokunnassa. Vuonna 2021 EK:n hallituksessa Paltaa edustaa Ylä- Anttilan lisäksi Heikki Halmetoja.

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.