CHS on luottokumppani logistiikassa ja huolinnassa

CHS on ylpeästi kotimainen huolinta- ja logistiikkayritys, jonka tehtävä on huolehtia asiakkaan rahdit perille turvallisesti myös poikkeustilanteissa. CHS:n juuret ovat Suomessa ja perheyrittäjyydessä, ja se näkyy nyt ja tulevaisuudessa, kirjoittaa Juha Harjula.
Facebook
LinkedIn
X
Merirahtilaiva auringonlaskussa

CHS on kokenut vuosien varrella niin omistajuuden, liiketoiminnan kuin henkilöstömäärän suuria muutoksia. Muutama ylpeyden aihe on säilytetty kuitenkin alkuajoista saakka: nopeutemme, kotimaisuutemme ja pitkäjänteinen sitoutumisemme.

2020-luvulla CHS Groupin erikoisosaamista on kuljettaminen, ytimessä erityisesti kansainväliset meri- ja ilmarahtitoiminnot sekä varastointi ja varastoinnin ulkoistaminen. Lisäksi palveluvalikoimastamme löytyy iso tarjonta erikoiskuljetuksia, muun muassa teollisia projekteja, lämpötilasäädellyt ja biotieteen näytekuljetukset, sekä messu-, taide- ja muu erikoislogistiikka.

CHS-konserni on kansainvälisestä nimestään huolimatta sataprosenttisen suomalainen yritys ja meillä on toimipisteitä vain Suomessa. Suomalaisuudesta huolimatta kansainvälinen verkostomme huolehtii siitä, että sellaista kohdetta ei löydy, johon emme voisi tarjota palveluitamme. Kotimaisuus on meille erityisen tärkeää, ja se tarkoittaa myös, että ymmärrämme suomalaisen pk-yrityksen ja yrittäjyyden arjen ja haasteet. Yrittäjyys on meillekin tuttu asia ja osaamme asettua yrittäjäasiakkaan asemaan miettien, miten heitä voisi parhaiten tukea.

CHS on perinteikäs perheyritys, ja siksi on luonnollista, että ajattelemme ja toimimme yhä yksityisyrityksen tavoin. Tämä näkyy erityisesti asiakassuhteita rakentaessa: CHS:lle ei tule pörssiyrityksen näkökulmaa välittömine tulosvaatimuksineen ja kvartaalimuutoksineen, vaan voimme aidosti kehittää asiakkaan kanssa kaikessa rauhassa, samaan suuntaan ja ilman tempoilua.

Matalana organisaationa olemme ketterä ja lähellä asiakasta. Voimme tehdä nopeasti asiakasta tukevia päätöksiä, sillä meidän ei tarvitse hakea lupaa kansainvälisen konsernin siiloista ja eri organisaatioportaita kiipeillen. Toimintamme on suoraviivaista, matalan kynnyksen toimintaa. Samalla voimme kuunnella asiakasta, ja rakentaa toimintamallit kunkin asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Yhteiset mallit syntyvät pitkäjänteisen toiminnan kautta, asiakkuuksiin investoiden.

Luottamus ja investoiminen asiakkuuksiin näkyy myös siinä, että luotamme asiakkaisiin ja heidän kykyihinsä. Tarvittaessa teemme kädenojennuksia pienemmille yrityksille, ja autamme heitä pääsemään eteenpäin myös vaikeissa tilanteissa.

CHS voi ylpeänä sanoa olevansa suomalainen yritys, joka tavoittelee suomalaisten yritysten menestymistä tukevan kumppanin asemaa. Maailma ei tule koskaan olemaan entisensä, ja erityisesti nyt on meidän kaikkien tehtävä tukea toisiamme ja kantaa kortemme yhteiseen kekoon.

CHS:n toimitukset menevät perille myös poikkeuksellisissa ja arvaamattomissa tilanteissa, kuten esimerkiksi nyt koronakeväänä. Me autamme löytämään oikeat keinot selviytyä, oli tilanne mikä hyvänsä. Haluamme ratkoa asiakkaidemme haasteita fiksusti ja helposti, matalalla kynnyksellä, ottamalla jokainen asiakas huomioon – riippumatta heidän liikevaihdostaan, henkilöstömäärästään tai asiakasportfoliostaan.

Juha Harjula Toimitusjohtaja CHS Air & Sea Oy

Juha Harjula

Managing Partner, CHS Group
+358 20 7669 405
juha.harjula@chs.fi

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.