100 päivää Tokion Olympialaisiin!

Yle kävi kuvaamassa, kuinka valmistelimme Suomen Olympiakomitean kanssa olympia- ja paralympiajoukkueen rahdin matkaa kohti Tokiota.
Facebook
LinkedIn
X
Olympiarahti - rahti Tokion Olympialaisiin

CHS Group on olympiajoukkueen pitkäaikainen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie olympia- ja paralympiajoukkueen rahdin perille olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

Logistiikan toimivuuden ja luotettavuuden merkitys on olympialaisissa avainasemassa. Rahdin kuljetusten suunnittelutyöhön on panostettava ja hyvin tehty ennakkovalmistautuminen ratkaisee kuljetusten onnistumisen.

Kontti on lähtenyt tiistaina 13.4. kohti Tokiota, josta se kesäolympialaisten ja kesäparalympialaisten jälkeen jatkaa matkaansa talviolympialaisiin ja talviparalympialaisiin Pekingiin. Ne pidetään vuonna 2022.

Mitä kaikkea konttiin pakattiin ja minkälaista yhteistyö on, nähtiin keskiviikkona 14.4.2021 – katso Urheiluruutu: Yle Areena.

Sata pakettia kahvia, 20 polkupyörää ja kylmävesiallas – tällainen on Suomen olympiajoukkueen rahti, joka lähti kohti Tokiota kolme kuukautta ennen kisoja

Fyysisen ja henkisen vireen säilyttämiseksi Olympiakomitea pyrkii järjestämään Tokion kisakylään suomalaisurheilijoille mahdollisimman hyvät olosuhteet. Sitä silmällä pitäen Suomesta lähti merikontillisen verran tavaraa kohti tulevaa olympiakaupunkia lähes täsmälleen 100 päivää ennen kisojen alkua. Yle Urheilu pääsi seuraamaan, mitä kaikkea kontin uumeniin lastattiin. Lue Ylen juttu täältä.

Olympiarahti - rahti Tokion Olympialaisiin

Seuraamme koko kevään Olympia- ja paralympiarahdin matkaa – ota seurantaan sosiaalisen median kanavamme!

Suomen paralympiakomitea logo
Olympiakomitea logo
Jason Kelppe Special Service Supervisor and Sales

Jason Kelppe

Special Service Supervisor and Sales
+358 20 1669 522
jason.kelppe@chs.fi

Contact Us

Call us or send an email.

We will help you find the best solutions for your logistics.

Keep up to date

Get emails about our news and success stories.