CHS:lle tunnustus ympäristöystävällisestä kuljettamisesta

Speed Oy on myöntänyt CHS Air & Sea Oy: lle päästösäästösertifikaatin merkittävästä ympäristösaavutuksesta. Sertifikaatti on konkreettinen todistus siitä, että Speed-Ekorekka-kuljetuksia käyttämällä CHS on vuoden 2022 aikana vähentänyt tieliikenteen hiilidioksidipäästöjä 75 tonnia.
Facebook
LinkedIn
X

CHS Air & Sea Oy on ensimmäinen huolintaliike Suomessa, jolle kyseinen tunnustus on myönnetty.

Sertifikaatin päästösäästöt perustuvat uuteen ajokalustoon ja Ekorekkakuljetuksiin, joiden CO₂-päästöt ovat jopa 40% pienemmät kuin perinteisissä konttikuljetuksissa.

”Myönnämme sertifikaatteja ympäristövastuullisille asiakkaillemme, sillä haluamme, että yhteistyömme ympäristön hyvinvoinnin puolesta näkyy faktoina ja lukuina, ei vain korulauseina ympäristöstrategioissa”, sanoo Speed Oy:n Toimitusjohtaja Tuomo Vallas.

Juha Harjula, CEO / CHS Group: ”CHS:lle on tärkeää edistää ilmastokestävää liikennettä Suomessa ja maailmalla. Valitsemme kuljetuskumppaneiksi yrityksiä, joilla on mahdollisuus tarjota ekologisempia logistiikkaratkaisuja ja täten pienentää hiilijalanjälkiä. Lisäksi vähennämme päästöjä kuljetusten optimoinnin avulla. Tavoitteemme on olla täysin hiilinerutraali yritys vuoteen 2030 mennessä. Kiitos yhteistyöstä Speed Oy:lle”.

Speed Oy:n Varatoimitusjohtaja Tomi Piskunen sekä Kimmo Rahkola myynnistä luovuttivat sertifikaatin CHS Air & Sea Oy:lle. Taulu pääsee toimiston seinälle, kertoivat CEO Juha Harjula, Network Development Manager Jaakko-Jylhä Ollila sekä Key Account Manager Pauli Luode.

Ari Collanus QEHS Manager

Ari Collanus

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.