CHS Groupin uusi talousjärjestelmä vapauttaa aikaa asiakaspalvelutyöhön

CHS: llä on ollut jo tovin käytössä uusi taloushallintojärjestelmä Business Central, joka kehitettiin yhteistyössä Navakka Group Oy:n kanssa palvelemaan yhä sujuvammin kansainvälistä logistiikkaamme.
Facebook
LinkedIn
X

CHS: n liiketoiminta kasvoi räjähtävästi vuoden 2019 Geodis Finlandin Suomen liiketoimintakaupan myötä ja tämän seurauksena myös järjestelmien automatiikan ja sujuvuuden merkitys korostui entisestään.

Kansainvälinen logistiikka vaatii omat erikoispiirteensä järjestelmältä ja kun transaktioita on paljon, tulee kaiken toimia kuin ajatus.

CHS Groupin Talousjohtaja Hanna Nieminen: ”Haluamme panostaa entistä enemmän asiakaspalveluun, ja nykyaikaiset järjestelmät vapauttavat meiltä aikaa löytää asiakkaidemme tarpeisiin juuri oikeat ratkaisut”.

Muutoksissa Business Central on osoittautunut liiketoimintaa parhaiten tukevaksi alustaksi taloushallintojärjestelmälle ja toimialakohtaisille toiminnanohjausjärjestelmille.

Kokonaisjärjestelmähanke jatkuu yhä uusien järjestelmien liittämisellä Business Centraliin. Kaiken kehityksen ja toimintamme lähtökohtana on tukea CHS: lle tuttua toimintaperiaatetta ja asiakkailtamme paljon kiitosta saanutta linjaamme, joka on henkilökohtainen, ammattitaitoinen ja nopea palvelu.

Tutustu Navakan asiakastarinaamme tarkemmin: 

www.navakka.com/referenssit/chs

Hanna Nieminen

Hanna Nieminen

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.