CHS Group laajentaa toimintaa maantierahdin puolella

CHS Group vahvistaa jo ennestään hyvää verkostoaan Euroopan vienti- ja tuontiliikenteessä. CHS Group osti vuonna 1986 perustetun Scanlink Oy Ltd:n, jonka kotipaikkana on toiminut Turku.
Facebook
LinkedIn
X
Maantierahti CHS

Kaupan yhteydessä CHS Groupin hallintaan siirtyivät 1000m2 terminaali ja varastotilat Ruskolla sekä monipuolista trailerkalustoa. Scanlink Oy:n liikenteenhoitajista tuli kaupan yhteydessä CHS Groupin työntekijöitä ja toiminta jatkuu sekä kehittyy entisestään. 

CHS:n Turun toimistolla työskentelevä Business Development Manager Patrik Heikkonen on innoissaan laajentumisesta. ”Scanlink Oy:llä on ollut koko toimintansa ajan asiakaslähtöinen toimintatapa, ja se istuu hyvin CHS maailmaan, sillä myös meille jokainen lähetys ja asiakkaan tarpeet ovat aina prioriteetti numero yksi”.

Patrikin vankka kokemus ja ammattitaito maantierahdin puolella on oiva lisä toiminnan kehittämiselle ja koemme, että CHS pystyy näin palvelemaan entistä paremmin suomalaisia yritysasiakkaitaan Eurooppaan suuntautuvassa viennissä sekä tuonnissa.

Juha Harjula Toimitusjohtaja CHS Air & Sea Oy

Juha Harjula

Toimitusjohtaja, CHS Air & Sea Oy
+358 20 7669 405
juha.harjula@chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.