CHS Group kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista huolinta-alan yrityksistä

Maaliskuussa julkaistun yrityskaupan myötä CHS Group kasvattaa merkittävästi toimintojaan ja nousee yhdeksi Suomen suurimmista huolinta-alan yrityksistä. Kaupassa CHS Groupille siirtyi kuljetus- ja huolintaliiketoimintaa sekä kolme pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa varastoyksikköä.
Facebook
LinkedIn
X
Lentokone lentää laivan yläpuolella

CHS Air & Sea Oy:n toimitusjohtaja Juha Harjula kommentoi yrityskaupan konkreettisia vaikutuksia näin:

“Ensisijainen tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme heidän liiketoiminnassaan. Tämä yrityskauppa on mahdollistanut meille vieläkin laajemman mahdollisuuden palvella suomalaisia ja ulkomaalaisia asiakkaitamme varastointi- ja huolintapalveluissa.

Yrityskaupan myötä CHS Group myös kasvatti työntekijämääräänsä noin 70 ihmisellä, sillä kaikki Geodis Wilson Finlandin entiset työntekijät jatkavat CHS Groupin palveluksessa. Juha Harjulan mukaan lisääntynyt työntekijämäärä tarkoittaa asiakkaille ennen kaikkea sitä, että 
CHS Group pystyy jatkossa panostamaan vieläkin parempaan ja henkilökohtaisempaan asiakaspalveluun.

Alkavan kevään aikana koko henkilöstö muuttaa uusiin yhteisiin tiloihin, hyvien liikenneyhteyksien ääreen, Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen.

CHS Group jatkaa edelleen itsenäisenä ja täysin suomalaisena yrityksenä ja tulee varmasti jatkossa näkymään yhä enemmän alan markkinoilla.

Juha Harjula Toimitusjohtaja CHS Air & Sea Oy

Juha Harjula

Toimitusjohtaja, CHS Air & Sea Oy 

+358 20 7669 405
juha.harjula@chs.fi

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.