CHS brändi-ilme uudistuu

Esittelemme ylpeänä uuden brändi-ilmeemme. Vanha logo on palvellut meitä kunnioitettavasti jo vuodesta 1996, mutta nyt on hyvä hetki modernisoida logo ja yritysilme tähän päivään sopivaksi, kertoo CHS Groupin omistaja / hallituksen puheenjohtaja Juha Harjula.
Facebook
LinkedIn
X

Uudistuksessa CHS sai uuden logon sekä värimaailman

CHS tarjoaa yritysasiakkailleen monipuolisia kuljetus-, huolinta- ja varastointipalveluita sekä toimitusketjun hallintaratkaisuja kaikkialla maailmassa. CHS:n henkilökohtainen palvelulupaus, asiantuntemus ja joustavuus on saanut asiakkailta kiitosta koko historiansa ajan, joten ilmeuudistuksessa halusimme pitää näistä ominaisuuksistamme kiinni.

Uusi ilme viestii yhä selkeämmin siitä, millainen yritys CHS on: kotimainen, vastuullinen, moderni, kansainvälinen ja helposti lähestyttävä.

Halusimme uudessa logossa huomioida brändin historian ja muotokielenä pysyi pyöreä muoto ja nuoli sekä CHS kirjasinyhdistelmä.

Toisaalta CHS:n tulevaisuuden tavoitteet on vahvasti kansainvälisessä kasvussa, joten nyt oli sopiva hetki luoda brändille myös oma erillinen logo vahvistamaan brändi-ilmettä, joka on dynaaminen ja eteenpäin kulkeva.

CHS:n uudistunut värimaailma

Ilmeuudistuksen yksi merkittävä osa on myös CHS:n uusi värimaailma. Uudet värit ovat maanläheisiä ja luonnosta tuttuja.

Pääväri on tumman sininen, jonka rinnalle on tuotu aiempaa laajempi ja raikkaampi väripaletti, minkä ansiosta voimme viestiä toimintamme monipuolisuudesta ja arvoistamme entistä vahvemmin.

Sinisen ja valkoisen rinnalla nähdään oranssi, petrooli sekä vaalean sininen. Värit viestivät luotettavuudesta, innostuneisuudesta, avuliaisuudesta, selkeydestä ja vastuullisuudesta.

CHS:n uudistunut ilme kertoo myös siitä, että olemme kiinnittäneet toiminnassamme huomiota ympäristöä vähemmän kuormittaviin ratkaisuihin ja ekologisiin arvoihin ja viemme niitä vahvasti eteenpäin myös tulevaisuudessa.

Brändiuudistus on merkittävä visuaalinen muutos ilmeeseemme. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä digitaalisissa kanavissamme kuten nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa sekä markkinointimateriaaleissamme ja asteittain esimerkiksi logistiikkakeskuksiemme työntekijöiden vaatetuksessa ja toimistojemme valomainoksissa.

CHS pääkonttori muuttaa uusiin toimitiloihin

Brändiuudistusksen ajankohta on sopiva, sillä CHS:n pääkonttori tulee siirtymään Vantaalla lentoaseman läheisyyteen Tietotielle, vuoden 2024 maaliskuussa. Samasta rakennuksesta löytyy mm. Finnairin pääkonttori. Pääkonttorimme saa uudet remontoidut tilat ekologisilla ja vastuullisesti toteutetuilla ratkaisuilla ja mikä parasta pääkonttorille pääsee jatkossa hyvin myös julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Kaikki muutokset ja ratkaisut pohjautuvat vastuullisuuteen, johon haluamme yhä vahvemmin kiinnittää huomiota ja toimia arvojemme mukaisesti, kertoo CEO Juha Harjula.

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.