CHS Air & Sea mukana WCA Worldwide -konferenssissa Singaporessa 18-22.2.2023

WCA Worldwide on maailman suurin huolitsijoiden ja logistiikkatoimijoiden verkosto, johon kuuluu yli 11 000 jäsentä 195 eri maasta. Helmikuun konferenssi on samalla WCA (World Cargo Alliance) verkoston 25 - vuotisjuhla ja tapahtumaan on osallistumassa yli 3000 WCA - jäsentä yli 180 maasta.
Facebook
LinkedIn
X


CHS Air & Sea on WCA Worldwide -verkoston pitkäaikainen jäsenyritys. CHS on kuulunut verkostoon jo vuodesta 2005 lähtien.

Managing Partner Juha Harjula: ”Olemme olleet koko jäsenyytemme ajan aina aktiivisesti WCA – verkoston tapahtumissa ja tänä vuonna matkustamme Singaporeen isolla tiimillä. CHS on Gold – tason kumppani ja tulevassa konferensissa meillä on paikan päällä myös oma CHS messuosasto koko verkostotapahtuman ajan. Osastomme löytyy konferenssista paikalta A 1.”

”Tämän lisäksi tapaamme päivittäin partnereita one to one – tapaamisissa ja pääsemme kasvokkain kehittämään yhteistyötämme kansainvälisen logistiikan äärellä”.

Verkoston jäsenten keskuudessa vallitsee luottamus, sillä verkoston jäseneksi pääsyyn vaaditaan kokemusta ja ammattitaitoa, vakavaraisuutta, hyvää palvelun laatua sekä myös muiden verkoston jäsenten suosituksia ja monia muita huolinta- ja logistiikka-alan täyttäviä kriteerejä.

Tervetuloa tapaamaan CHS tiimiämme WCA Worldwide konferenssiin messuosastollemme A1.

CHS tiimimme Singaporessa:

Juha Harjula, Managing Partner
Jarmo Seppälä, Country Sales Director
Merja Laiho, Operations Director, Ocean freight
Riku Lehtinen, Operations Director, Air freight

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.