Case: Tamspark luottaa Scanlinkin rahtipalveluihin

Kotimainen työstökoneiden sekä 3D tulostimien ja skannereiden maahantuontiyritys Tamspark Oy kiittää CHS Groupiin kuuluvaa Scanlinkia henkilökohtaisesta ja ripeästä palvelusta. Maantierahdit Euroopasta Suomeen hoituvat sujuvasti ja ajallaan.
Facebook
LinkedIn
X

Vuonna 2007 perustettu Tamspark on tehnyt rahtiyhteistyötä  CHS Groupin maantierahtipalveluihin erikoistuneen Scanlinkin kanssa pian kahden vuoden ajan. Scanlink on onnistunut vastaamaan Tamsparkin odotuksiin lyhyessä ajassa, ja kumppanuus on vahvistunut.

Yrityksen Chief Operating Officer Heidi Henttonen- Sorri kertoo, että Tamsparkille tärkeimmät kriteerit kuljetuskumppanin valinnassa ovat toimitusvarmuus ja luotettavuus niin aikataulujen sekä yleisesti toimitusten kanssa. Heidi jatkaa:

”Meille tärkeintä kuljetuksissamme on saadaan tuotteemme ehjänä perille Euroopasta Suomeen ja yleensä myös pikaisella aikataululla. Scanlinkin kanssa voimme luottaa siihen, että aikataulut ovat kuten kerrottu, tuotteista pidetään huolta ja että toimitus on pihassa silloin kun sovittu”.

Tamsparkin palvelutarjontaan kuuluvat koneiden lisäksi erilaiset ohjelmistopalvelut, asennukset, koulutukset sekä jälkimarkkinointipalvelut asiakkaille.

Henttonen-Sorrin mielestä on tärkeää, että asiakkaista huolehditaan ja heidän tarpeita ymmärretään.

Samanlainen toimintatapa onkin tiivistänyt yhteistyötämme entisestään.
”Vastauksia kysymyksiini ei tarvitse kauaa odotella ja koko Scanlinkin henkilökunnan ystävällinen ja asiantunteva palvelu on saanut meiltä kiitosta. Pidän tätä tärkeänä liiketoiminnan sujuvuuden kannalta”, Henttonen-Sorri taustoittaa.

Maantiekuljetusten lisäksi Scanlink auttaa Tamsparkia erilaisten dokumenttien ja asiakirjojen kanssa, laatien mm. tuontiasiakirjat valmiiksi, tämä nopeuttaa ja helpottaa logistisia järjestelyitä huomattavasti.

Suomalaiselle Tamsparkille yksi merkittävä asia logistiikkakumppanin valinnassa on kotimaisuus.

”Haluamme toimia kotimaisten yritysten kanssa niin paljon kun mahdollista, ja tukea pienempiä toimijoita, jotta kotimaiset yritykset pysyvät tämän ajan kilpailussa mukana. Scanlink sopii maantierahtikumppaniksemme hyvin kotimaisena, asiantuntevana ja luotettavana logistiikkatoimijana. Lisäksi Scanlinkin ystävällisen ja osaavan henkilökunnan kanssa on mukava tehdä töitä”, Heidi kiittelee.

Top 3 parasta asiaa Scanlinkilla:

1. Sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu
2. Luotettavuus sidosryhmänä toimitusketjussa
3. Kotimainen toimija

Tutustu Scanlinkin palveluihin: https://scanlink.fi
Tamspark Oy:n Toimitusjohtaja Jussi Tammisalo ja Scanlink /CHS Group Key Account Manager Michael Airenne keskustelivat Pohjanmaan Teollisuus – tapahtumassa Vaasassa sujuvasta ja mukavasta yhteistyöstä kahden kotimaisen yrityksen välillä.
Scanlink Oy:n Branch Manager Jarmo Sundin ja Tamspark Oy:n COO Heidi Henttonen-Sorri vaihtoivat kuulumisia kasvokkain Konepajamessuilla Tampereella Tamsparkin osastolla.
Patrik Heikkonen CHS

Patrik Heikkonen

Operations Director, Road Services
+358 20 7669 481
patrik.heikkonen(at)chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.