Case Carrier: Varastosaldot aina kunnossa

Carrier luottaa CHS:ään varastoinnin ulkoistuksessa. Tuotteiden varastosaldot ovat aina kunnossa, ja palvelu sujuu ystävällisissä merkeissä. Yhteistyö on ylittänyt kaikki odotukset.
Facebook
LinkedIn
X
varastosaldot aina kunnossa

Kylmäalan osaaja Carrier päätti ulkoistaa Suomen varastonsa CHS:lle kesällä 2020. Yhteistyö on sujunut hyvin.

”Meillä oli marraskuussa inventaario, joka osoittautui kaikkien aikojen parhaaksi. Se meni nopeasti ja näytti, että ylläpito toimii”, logistiikkapäällikkö Arttu Lähteenmäki Carrierilta kehuu.

Carrier toimittaa kylmälaitteita ja niiden varaosia sekä tekee kylmätöitä Suomen johtavien päivittäistavaraketjujen kaupoille.

Bisneskriittistä varastointia

Carrierin varaston ulkoistamisen taustalta löytyy laaja varastointitoiminnan muutos, jossa yrityksen keskusvarasto perustettiin Keski-Eurooppaan ja Suomen varaosavarastoa samalla supistettiin.

”Varaosavarasto on tärkeässä roolissa ruokakaupan logistiikkaketjussa, sillä kaupan tulee saada uusi varaosa nopeasti rikkoutuneen tilalle. Muuten on vaarana, että pakasteet menevät pilalle ja kauppiaalla ei ole myytävää”, Lähteenmäki taustoittaa.

Lähteenmäki tarvitsi varaston ulkoistamisapua CHS:ltä, koska henkilökuntaa on aiempaa vähemmän. Hän halusi varaston Carrierin pääkonttorin läheltä ja sujuvaa yhteistyötä.

”Odotukseni olivat, että minun ei tarvitse puuttua millään tavalla varaston toimintaan, vaan sovitut asiat tapahtuvat. On tärkeää, että tuotteiden varastosaldot ovat kunnossa ja huoltomiehet hakevat tilatut tavarat ajallaan”, Lähteenmäki kertoo.

Ystävällistä palvelua, huolellista ylläpitoa

CHS on onnistunut vastaamaan Carrierin odotuksiin lyhyessä ajassa, ja kumppanuus on vahvistunut. CHS tarjoaa Carrierin varaosille ja laitteille lämmintä varastotilaa Kehä III:n varrelta Espoosta ja mutkatonta asiakaspalvelua extranet-järjestelmineen. Logistiikkapalvelun hintakin tuntuu sopivalta.

Lähteenmäestä tärkeintä on, että jokapäiväinen yhteistyö varastolla sujuu hyvin. Hän kertoo, että CHS:n työnjohtaja palvelee huoltomiehiä ystävällisesti, ja heistä tuntuu mukavalta käydä varastolla. Työnjohtaja tarkistaa jokaisen noudon ja kirjaa sen extranet-järjestelmään ennen kuin lasti lähtee matkaan. Näin varastosaldot pysyvät ajan tasalla, ja varastolle voidaan tilata lisää tavaraa ajoissa.

”Työnjohtaja vastaa aina todella nopeasti kysymyksiini ja on oma-aloitteisesti yhteydessä minuun, jos hän huomaa jotakin epäselvää”, Lähteenmäki kiittelee.

”CHS on hoitanut tehtävänsä todella hyvin ja ylittänyt odotukseni. En edes osannut odottaa näin hyvää palvelua.”

Mikko Yli-Rahko Toimitusjohtaja CHS Solutions

Mikko Yli-Rahko

Toimitusjohtaja, CHS Solutions Oy
+358 20 7669 406
mikko.yli-rahko(at)chs.fi

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.