Boxon Road Show

CHS Groupiin kuuluvan maantierahdin osaajan Scanlink Oy:n terminaali täyttyi viime viikolla laite-esittelyistä ja ympäristöystävällisistä pakkausmateriaaliratkaisuista, kun Boxon Oy:n Road Show saapui Ruskon terminaaliimme esittelemään erilaisia Comarme-materiaalinkäsittelykoneita ja ekologisia AirWave-pakkaustäytekoneita.
Facebook
LinkedIn
X

Paikalle saapui päivän aikana iso joukko Varsinais-Suomessa toimivien yritysten henkilöstöä keskustelemaan pakkausautomaatioratkaisujen soveltuvuudesta erilaisiin tarpeisiin ja samalla kuulemaan myös Scanlinkin ja CHS Groupin monipuolisista logistiikka- ja rahtipalveluista.

Vieraat pääsivät tutustumaan kattavasti erilaisiin kuljetus – ja pakkausratkaisuihin, sillä Boxonilta tapahtumapäivässä oli mukana automaatioasiantuntijoita sekä Varsinais-Suomen myyntiedustus ja CHS Groupilta sekä Scanlinkilta omaa henkilökuntaa. 

Ympäristöystävälliset tuotteet ja ratkaisut ovat tänä päivänä merkittävässä roolissa niin pakkauksissa, varastoinnissa kuin kuljettamisessakin. CHS Groupia, Scanlinkia ja Boxonia yhdistävät nämä tärkeät arvot ja haluamme olla kehittämässä kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja ympäristöystävällisempiä logistiikkaketjuja.

 Kuvassa tapahtumapäivän järjestäjiä Boxonilta ja Scanlinkilta vasemmalta laidalta lähtien:

Peter Lindroos Account Manager / Boxon, Ari Männikkö Sales Director / Boxon, Patrik Heikkonen Operations Director, Road Services /CHS Group ja Jarmo Sundin Branch Manager / Scanlink Oy.

Poutaisessa pakkassäässä tapahtumavieraille oli tarjolla myös herkullista lounasta ja jälkiruokakahvit. 

Patrik Heikkonen CHS

Patrik Heikkonen

Operations Director, Road Services
+358 20 7669 481
patrik.heikkonen@chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.