Best Operations Asia Global Award

CHS palkittiin Best Operations / Asia Global -palkinnolla X2- verkostokonferenssissa Thaimaassa. Arvostamme palkintoa suuresti. Tämä on myös hieno osoitus siitä, että teemme asioita oikein. Palkinto kuuluu kaikille työntekijöillemme, jotka ammattitaidoillaan ja intohimollaan saavat aikaan onnistumisia kansainvälisen logistiikan parissa.
Facebook
LinkedIn
X

Tämän vuoden X2 konferenssiin osallistui yli 500 verkoston jäsentä, 350 eri yrityksestä, 138 maasta. CHS on pitkäaikainen verkoston jäsen ja toimi tämän vuoden konferensissa myös jalkapallon World Cup turnauksen sponsorina.

Loppukevät ja kesä on täynnä CHS:lle merkittäviä verkostotapahtumia.

Aiemmin maaliskuussa otimme osaa Dubaissa järjestettyyn kansainväliseen kumppaniverkostotapaamiseen, jonka painopiste keskittyi maantierahdin osaajiin ja yhteistyön kehittämiseen globaalilla tasolla. Paikalla oli yli 70 logistiikka-alan asiantuntiayritystä ympäri maailman mm. Pohjois-Amerikasta, Kaukoidästä ja Euroopasta. CHS Groupia konferenssissa edusti Scanlink Oy:n ja CHS maantierahdin Operatiivinen Johtaja Patrik Heikkonen.

CHS:n vahva logistiikan ammattitaito on saanut kiitosta asiakkailtamme.

Maailmanlaajuinen kuljettaminen on meille arkipäivää, mutta haluamme varmistua, että asiat hoidetaan vaatimustasoomme nähden hyvin myös maailmalla. Tämän vuoksi osallistumme aktiivisesti ja verkostoidumme huolella valittujen ammattilaisten kanssa kumppanitapaamisissa eri puolilla maailmaa.

Seuraavaksi toukokuussa on luvassa lääketeollisuuden- ja terveydenhuollon logistiikan asiantuntijakonferenssi MiPharma Global AGM 2023 Barcelonassa, Espanjassa. CHS:n erikoislogistiikan tiimin Special Service Supervisor Samuli Ruissalo on edustamassa CHS Air & Sea Oy:tä kyseisessä tapahtumassa. Kesäkuussa olemme mukana jälleen myös messu- ja tapahtumalogistiikan verkostotapaamisessa IELA konferenssissa Maltalla. Tähän tapahtumaan osallistuu Special Service Manager Eberhar Jolly.

Jotta asiakkaamme saavat laadukasta ja luotettavaa palvelua ympäri maailman, haluamme tuntea kumppanimme hyvin. Syvä luottamus kehittyy parhaiten toisiamme tapaamalla ja keskustelemalla.

Kuvia jalkapallon X2 World Cup – tapahtumasta. 

Marianne Harjula

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.