AKT:n lakon vaikutukset Suomen satamiin ja logistiikkaan

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n ahtaajat ja osa muita satamiin liittyviä työntekijäryhmiä ovat mukana kaksi viikkoa kestävässä poliittisessa lakossa 11.3. -24.3. Lakko tulee sulkemaan satamien tavaraliikenteen, henkilöliikenne toimii normaalisti.
Facebook
LinkedIn
X

Lakon vaikutukset CHS ja Scanlink toimintaan.

Ahtaajien lakko käytännössä pysäyttää satamien toiminnan, ainoastaan kuljettajallisten yksiköiden laivaus on mahdollista.

Ahtaajien lakko aiheuttaa siten viiveitä myös kappaletavara- että täyskonttikuljetuksille, sillä konttien purku laivoista sekä nouto satamista on keskeytyksissä lakon ajan, samoin kuin toimitus satamiin ja lastaus laivoihin.

CHS:n varastot toimivat normaalisti, mutta varastoille saapuvissa ja lähtevissä kuormissa voi satamien lakosta johtuen olla mahdollisia viivästyksiä.

Teemme kaikkemme lieventääksemme työtaistelun vaikutuksia asiakkaidemme toimitusketjuihin, mutta lakkojen ollessa päällä lähetysviiveiltä ja häiriöiltä ei voi välttyä. Pyrimme informoimaan asiakkaitamme muutoksista aina mahdollisimman pian kuin mahdollista.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä CHS/Scanlink-yhteyshenkilöösi. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Patrik Heikkonen CHS

Patrik Heikkonen

Operations Director,              Road Services
+358 20 7669 481
patrik.heikkonen(at)chs.fi

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.