Ajankohtaista

Asiakkaidemme näkemyksiä yhteistyöstä, vinkkejämme sujuvaan logistiikkaan ja uusimmat kuulumisemme. Tutustu tarkemmin!

Uutiset

Lakkojen aiheuttamat ruuhkat jatkuvat

Tilannepäivitys pitkään jatkuneen poliittisen lakon jälkivaikutuksista.
Ahtaajien lakko päättyi 8.4, mutta yliruuhkautuneet satamat ovat yhä palautumassa ruuhkista ja tästä johtuen viiveitä tulee esiintymään meri- ja maantierahtien viennissä ja tuonnissa vielä useamman viikon ajan.

Lue lisää »
Uutiset

Huoltovarmuusyhteistyö

CHS on jo pitkään toiminut yhteistyössä Suomen huoltovarmuuskeskuksen sekä muiden alan toimijoiden kanssa, jotka omalla toiminnallaan edistävät, kehittävät ja turvaavat logistista ketjua ja huoltovarmuutta Suomessa.

Lue lisää »
Uutiset

Lakot päättyvät

Kuljetusalan ammattiliitto AKT aloitti ahtausalan poliittisen lakon 11.3.2024. Viimeisimmän tiedotteen mukaan lakot Suomen satamissa päättyvät ja ahtaustoiminta käynnistyy uudelleen maanantaina 8. huhtikuuta kello 6.

Lue lisää »
Uutiset

Pääsiäisen aikataulut

Pääsiäinen aiheuttaa poikkeuksia tavanomaisiin toimisto- ja kuljetusaikatauluihin. Suosittelemme tekemään kuljetustilaukset hyvissä ajoin ennen pyhiä.

Lue lisää »
Uutiset

Lakot jatkuvat Suomen satamissa

Uutinen päivitetty 27.3.2024. Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakko jatkuu kaikissa Suomen satamissa 7.4.2024 saakka. Lakon piiriin kuuluvat kaikki Suomen satamatoiminnot, mukaan lukien purku, lastaus, yksiköiden vastaanotto ja luovutus. Ainoastaan kuljettajallisten yksiköiden laivaus on mahdollista.

Lue lisää »

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.