Ajankohtaista

Asiakkaidemme näkemyksiä yhteistyöstä, vinkkejämme sujuvaan logistiikkaan ja uusimmat kuulumisemme. Tutustu tarkemmin!
Kaikki julkaisut

Talviolympialaisten 2022 rahdit matkalla Pekingiin

Pekingin talviolympialaiset alkavat helmikuussa 2022 ja hiihtäjien kisakontti lähti matkaan Vuosaaren satamasta 19.10.2021 feeder -aluksen kyydissä, ensimmäisenä etappinaan Antwerpen.

Belgiasta kisakontin matka jatkuu 30.10 valtamerilaivassa kohti Busania, Koreaa ja sieltä jälleen laivauksen kautta kohti lopullista määränpäätä Tianjin Xingangia.

Lue lisää »
Uutiset

Koronan pitkäaikaiset vaikutukset logistiikkaan

Logistiikan haasteet ovat olleet merkittävän suuret jo pidemmän aikaa ja se on vaatinut paljon kärsivällisyyttä ja uuden tavan hallita tilannetta niin kuljetusten tilaajilta, kuin alan toimijoilta ympäri maailman. Miten tähän tilanteeseen on tultu?

Lue lisää »
Kaikki julkaisut

Messulogistiikkaa ulkomaille

Tapahtuma-ala palautuu koronasta ja olemmekin iloisia saadessamme jälleen toteuttaa mielenkiintoisia erikoiskuljetuksia ympäri maailman messuille, näyttelyihin ja tapahtumiin.

Lue lisää »
Uutiset

#WeThe15 – kampanja

#WeThe15-kampanjan tavoitteena on urheilun välityksellä tuoda esiin vammaisten henkilöiden yhteiskunnalliseen asemaan liittyviä puheenaiheita ja epäkohtia, tavoitteena tehdä maailmasta entistä yhdenvertaisempi paikka. CHS Group on mukana tärkeässä kampanjassa.

Lue lisää »
Uutiset

Logistiikan ajankohtaiset uutiset

Merirahtiliikenteen globaali Peak Season on nyt päällä. CHS pyrkii varmistamaan ja pitämään rahtisi liikkeessä ilman häiriöitä ja viiveitä kiireisestä ajankohdasta huolimatta. Pyydämme kuitenkin varautumaan viiveisiin, sillä merirahtipuolella esiintyy hitautta nyt kaikissa rahdin käsittelyvaiheissa, myös Suomen satamaterminaaleissa.

Lue lisää »
Olympiarahti

Olympiahuuma Tokiossa nousee

CHS Groupin operoima Suomen Olympiakomitean – ja Paralympiakomitean yhteiskontti on perillä Tokion Olympialaisten kisakylässä. Kontin purku on jo aloitettu ja valmistelut ovat myös tältä osin hyvässä vauhdissa.

Lue lisää »
logistiikan uutiset
Uutiset

Logistiikan ajankohtaiset uutiset

Kesä on saapunut ja Juhannusviikko sekä elokuun lomasesonki Euroopassa voivat aiheuttaa muutoksia kuljetusaikatauluihin ja toimitusaikoihin. Suomen päästä lähtevän kappaletavaran (LCL) aikataulut säilyvät normaalina, mutta Juhannusviikon perjantain lastaukset siirtyvät torstaille.

Lue lisää »

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.