Ajankohtaista

Asiakkaidemme näkemyksiä yhteistyöstä, vinkkejämme sujuvaan logistiikkaan ja uusimmat kuulumisemme. Tutustu tarkemmin!

Uutiset

Maailman suurin logistiikkakonferenssi

CHS osallistuu maailman suurimpaan logistiikka-alan tapahtumaan WCA Worldwide – konferenssiin Dubaissa omalla messuosastolla. Tapahtuma tulee rikkomaan aiemmat osallistujaennätykset, kun 4,500 osallistujaa yli 110 maasta odotetaan saapuvan paikalle.

Lue lisää »
Uutiset

Nimitysuutisia vuodelle 2024

Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliitto ry:n hallitustyön lisäksi CHS Groupin CEO Juha Harjula on valittu myös Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n Yrittäjävaltuuskuntaan, Paltan Yrittäjyys – työryhmään sekä Helsingin Kauppakamarin Satama- ja logistiikkavaliokuntaan kaudelle 2024.

Lue lisää »
Uutiset

CHS Groupin henkilöstötyytyväisyys on korkealla tasolla

Asiakastyytyväisyyden rinnalla henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat CHS:lle tärkeimpiä asioita toiminnassamme ja iso palanen strategiaamme. Haluamme pitää kiinni ammattitaitoisesta väestämme ja tämän vuoksi on tärkeää pysyä tietoisena siitä, miten työntekijät viihtyvät.

Lue lisää »
Uutiset

Esa Vennola Scanlink Oy Ltd:n toimitusjohtajaksi

Scanlink Oy Ltd on saanut uuden toimitusjohtajan CHS Groupin sisältä, kun omistaja Juha Harjula keskittyy hallituksen puheenjohtajan rooliin. Esa Vennola aloitti maantierahtiin erikoistuneen kotimaisen yrityksen Scanlinkin Oy Ltd:n uutena toimitusjohtajana 1.1.2024.

Lue lisää »

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.