Ahtaajien lakon vaikutukset CHS / Scanlink kuljetuksiin

Kuljetustyöntekijöiden liitto AKT on ilmoittanut lakosta 14.-17. helmikuuta, joka koskee myös ahtaustoimintaa. Lakon piiriin kuuluvat kaikki Suomen satamatoiminnot, mukaan lukien purku, lastaus, yksiköiden vastaanotto ja luovutus.
Facebook
LinkedIn
X

Ahtausalan työehtosopimuksen soveltamisalalla työnseisaus alkaa keskiviikkona 14.2.2024 klo 06.00 ja päättyy lauantaina 17.2.2024 klo 06.00.

Lakon vaikutukset meri- & maantierahteihin

Ahtaajien lakko käytännössä pysäyttää satamien toiminnan, ainoastaan kuljettajallisten yksiköiden laivaus on mahdollista.

Ahtaajien lakko aiheuttaa siten viiveitä myös kappaletavara- että täyskonttikuljetuksille, sillä konttien purku laivoista sekä nouto satamista on keskeytyksissä työtaistelun ajan, samoin kuin toimitus satamiin ja lastaus laivoihin.

Teemme kaikkemme asiakkaidemme kuljetusten eteen, mutta lakkojen ollessa päällä lähetysviiveiltä ja häiriöiltä ei voi välttyä. Mikäli muutoksia tapahtuu, ilmoitamme niistä asiakkaillemme lähetyskohtaisesti.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä CHS/Scanlink-yhteyshenkilöösi. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Pauli Luode Key Account Sales

Patrik Heikkonen

Lue myös blogimme:

Tutustu asiakastarinoihin:

Ota yhteyttä

Soita meille tai lähetä sähköposti ja kerro suunnitelmistasi.

Autamme sinua suunnittelemaan parhaan logistiikkaratkaisun kustannustehokkaalla tavalla.

Pysy ajan tasalla

Saat uutiset ja asiakastarinamme sähköpostiisi.